top of page

Gids voor het oplossen van aanzienlijke vertragingen bij het ontvangen van e-mail op Hotmail



Hotmail is een van de meest betrouwbare platforms voor e-mailuitwisseling die de bescherming en beveiliging van zijn gebruikers zeer serieus neemt. Deze maatregelen van Hotmail kunnen soms aanzienlijke vertragingen veroorzaken bij het verzenden of ontvangen van e-mails op een Hotmail-account. Als u vertragingen ondervindt bij het ontvangen van een e-mail op uw Hotmail-account, lees dan dit artikel om meer te weten te komen over het probleem dat dit probleem kan veroorzaken en om het probleem direct op te lossen.

Als u hulp wilt bij Hotmail Account Herstellen, bel dan nu ons Hotmail-klantenservicenummer.


STAPPEN OM AANZIENLIJKE VERTRAGINGEN BIJ HET ONTVANGEN VAN E-MAIL OP HOTMAIL OP TE LOSSEN


  1. Hotmail heeft een hoog niveau van beveiligingsmaatregelen om te voorkomen dat Hotmail-gebruikers spam e-mails ontvangen. Deze maatregelen kunnen er vaak toe leiden dat e-mails te laat worden ontvangen.

  2. Er kan een netwerkcongestie zijn die mogelijk dataverkeer veroorzaakt. Deze problemen lossen zichzelf binnen een bepaald tijdsbestek op.

  3. Deze problemen kunnen worden veroorzaakt als er voortdurend onderhoud of langdurige verbeteringen aan het Hotmail-account zijn. In dergelijke gevallen zal het probleem vanzelf worden opgelost.

  4. De mailserverfouten met uw Hotmail-account kunnen deze problemen veroorzaken. Wacht in dergelijke gevallen een paar dagen totdat Hotmail het probleem heeft opgelost.

  5. Het probleem kan ook worden veroorzaakt als de mailserver vermoedt dat een e-mail verdacht is. In dergelijke gevallen wordt er extra tijd genomen om de e-mail te analyseren voordat deze naar de aangewezen Hotmail-gebruiker wordt verzonden.

  6. Er kan een vertraging optreden bij het ontvangen van een e-mail van een Hotmail-gebruiker met een trackrecord van het verzenden van spam-e-mails.

  7. In gevallen met grote bijlagen bij een Hotmail-e-mail, kan er vertraging optreden, dus voeg kleinere bestanden toe als bijlage.

  8. Controleer alstublieft uw map met ongewenste e-mails voor de e-mails.

  9. Ruim uw Outlook-account op door onnodige e-mails te verwijderen, aangezien dit probleem kan worden veroorzaakt door ruimteproblemen.

  10. U kunt ook de instellingen voor e-mailsynchronisatie controleren om de fout op te lossen.

  11. Zorg er bovendien voor dat de juiste tijdzone-instellingen voor uw regio zijn ingesteld. Controleer ook of de tijdzone-instellingen gesynchroniseerd zijn met uw apparaat.

  12. Als je andere accounts hebt verbonden met je Hotmail, koppel deze dan los en controleer of het probleem aanhoudt.

  13. Als de vertragingen een terugkerend probleem zijn, kan dit worden veroorzaakt doordat het filter voor ongewenste e-mail op uw Hotmail-account te hoog is ingesteld. Wijzig het filterniveau voor ongewenste e-mail door deze stappen te volgen:

  14. Open uw Hotmail-account met de Outlook-toepassing voor desktop.

  15. Zodra u zich heeft aangemeld, klikt u op het tabblad HOME bovenaan het scherm.

  16. Selecteer nu de optie DELETE GROUP uit het submenu door erop te klikken.

  17. Klik vervolgens op de JUNK-knop en selecteer JUNK-E-MAILOPTIES in het submenu.

  18. Hier ziet u een lijst met instellingen van niet filteren tot hoog.

  19. Controleer het ingestelde junk-filterniveau en verander het in laag om direct e-mails te ontvangen.

  20. Houd er rekening mee dat als u het filter voor ongewenste e-mail op een laag niveau instelt, uw Hotmail-account vol kan komen met ongewenste e-mail.

Neem contact op met ons Hotmail technische ondersteuningsteam dat bekend staat om hun efficiëntie en 100% klanttevredenheid. We lossen alle problemen met betrekking tot Hotmail-account onmiddellijk op door de beste oplossingen voor elk probleem te bieden. Als u hulp nodig heeft bij Wachtwoord Hotmail Achterhalen of Hotmail verwijder berichten herstel, bel ons dan nu.



bottom of page