top of page

Hoe voorkom je dat iemand je e-mails stuurt via Hotmail?


Hotmail heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we informatie uitwisselen en ons bedrijf beheren, het biedt een van de beste plaatsen om belangrijke en vertrouwelijke informatie, bestaande uit foto's en video's, direct te delen. De beperking die de afstand creëert in ons leven is doorbroken door Hotmail, omdat we nu e-mails kunnen sturen naar iedereen, zelfs vanuit de verste uithoeken van de wereld. Bedrijven kunnen hun producten promoten door nieuwsbrieven naar vrijwel iedereen te sturen. Hotmail biedt een uitstekend platform om in een oogwenk te bloeien en mensen van over de hele wereld te bereiken. Het enige dat u nodig hebt om met iemand te communiceren, is zijn e-mailadres en u bent klaar om te gaan. Hotmail wordt door bijna iedereen gebruikt, inclusief schrijvers, bedrijven, merken en influencers. Iedereen kan je e-mails sturen en je inbox vullen met spam of absurde e-mails, maar Hotmail is een van de veiligste platforms die de veiligheid en privacy van gebruikers zeer serieus neemt, dus het biedt verschillende geweldige filters aan zijn gebruikers die hen kunnen helpen e-mails van onbekende afzenders te blokkeren en voorkom dat zomaar iemand u e-mails stuurt op Hotmail.


Als u problemen ondervindt met uw Hotmail-account of als u een Herstellen Hotmail Account wilt, neem dan nu contact op met ons Hotmail-ondersteuningsteam.


Als je de functies wilt die je kunnen helpen e-mails eruit te filteren en te voorkomen dat vreemden je e-mails sturen op Hotmail, volg dan de onderstaande stappen en maak een veilig en spamvrij Hotmail-account.


Stappen om te voorkomen dat iemand u e-mails stuurt via Hotmail


Opslaan van afzenders toevoegen:

  1. Open Instellingen op uw Hotmail-account en klik aan de linkerkant op het tabblad EMAIL.

  2. Selecteer nu de optie JUNK E-MAIL in het submenu, scrol omlaag naar VEILIGE AFZENDERS en voer de e-mailadressen in van alle gebruikers die u berichten wilt laten verzenden.

  3. Nu kunnen alleen de hier vermelde e-mailadressen u e-mails sturen via Hotmail.

Filters toepassen:

  1. Selecteer in de Hotmail-instellingen de optie EMAIL en klik vervolgens op het tabblad REGELS in het submenu.

  2. Klik op het PLUS-pictogram met de koptekst EEN NIEUWE REGEL TOEVOEGEN en begin met het maken van verschillende regels door de instructies op het scherm te volgen om te voorkomen dat bepaalde accounts u e-mails sturen.

We hopen dat u bovenstaande procedure nuttig vond. Neem contact op met Hotmail-ondersteuning voor verdere hulp. Bent u uw Hotmail wachtwoord vergeten en wilt u Hotmail Wachtwoord Herstellen, bel, mail of chat dan nu met onze Hotmail experts en krijg direct de hulp die u zoekt.


bottom of page