top of page

Hoe maak je op een eenvoudige manier een bladwijzer van een nieuwe berichtkoppeling in Hotmail?


Hotmail is een van de meest populaire e-mailservices aller tijden die eenvoudige en snelle e-mailservices biedt aan gebruikers over de hele wereld. Het belangrijkste doel van Hotmail is om een onmiddellijke en innovatieve e-mailserviceservaring te bieden. Ongeacht de beste Hotmail worden ook af en toe geconfronteerd met bepaalde fouten en fouten zoals elke andere e-mailsite en het is onmogelijk om alle functies die Hotmail bezit te onthouden. Dit is wanneer het Hotmail-servicecentrum te hulp komt, of het nu een klein probleem is, zoals hoe u Wachtwoord Hotmail Achterhalen of een groot probleem kunt oplossen, onze ervaren technici helpen u graag met de beste oplossingen. Een van de meest gestelde vragen is dat een persoon een nieuwe berichtkoppeling in Hotmail op een eenvoudige manier kan bookmarken? Als u met hetzelfde probleem of andere problemen in verband met het Hotmail-account wordt geconfronteerd, bent u op de juiste blog terechtgekomen.


Stappen om op een eenvoudige manier een nieuwe berichtkoppeling in Hotmail in een bladwijzer op te nemen: -

  1. Meld u aan met de Microsoft-gegevens op de hoofdpagina van Hotmail.

  2. Klik op het nieuwe om het nieuwe bericht op te stellen.

  3. Druk op Ctrl + D om een bladwijzer voor het bericht te maken en op te slaan wanneer dit op het scherm wordt gevraagd.

  4. Controleer of de link is gemarkeerd voor uw favorieten / lijst of niet.

Dit zijn de punten om op een eenvoudige manier een nieuwe berichtkoppeling in Hotmail van een bladwijzer te voorzien. Als u meer uitgebreide informatie nodig heeft, kunt u altijd en overal een woordje spreken met Hotmail Telefoonnummer Nederland + 31-164788124. Onze deskundige en professionele teamingenieurs zullen u helpen met behulp van eenvoudige en verschillende methoden om uw probleem op te lossen. We begrijpen de urgentie van uw situatie en de waarde van uw tijd. Daarom behandelen wij uw probleem als onze hoogste prioriteit. We bieden ook 365 dagen service zonder een excuus voor de deur dat ook tegen redelijke kosten. U kunt ons bereiken via live-chats, e-mails en telefoontjes volgens uw voorkeur en comfortzone.

8 views0 comments
bottom of page